Back to top

L'Aeroport de Reus, el més agradable i fàcil d'Europa

Tres aeroports catalans han resultat premiats als premis de qualitat aeroportuària (ASQ) que atorga el Consell Internacional d’Aeroports

El Consell Internacional d'Aeroports (ACI) ha reconegut l'Aeroport de Reus dins del seu programa de qualitat aeroportuària. Aquest programa fa valdre el compromís amb la millora de l'experiència del passatger a les instal·lacions aeroportuàries amb diferents guardons. 

Així doncs, el de Reus ha rebut, per segon any consecutiu, la distinció "Easiest Airport Journey in Europe", un reconeixement que vol valorar els aeroports que fan més agradable l'estada i per on el pas resulta més fàcil i intuïtiu per als passatgers. 

Aquests premis tenen diverses categories en funció de la mida i nombre de passatgers. En el cas de Reus, la categoria corresponent és la de menys de dos milions de passatgers. 

Els de Barcelona i Girona també han estat premiats

Per la seva banda, els aeroports de Josep Tarradellas Barcelona-El Prat i Girona-Costa Brava també han estat premiats. El primer ha resultat guanyador a la categoria "Most Enjoyable Airport in Europe", que reconeix la seva oferta de serveis (restaurants, botigues, oci) i el seu esforç per fer el temps d'espera agradable i còmode. I el de Girona ha obtingut el premi "Cleanest Airport in Europe", que reconeix les labors de neteja dutes a terme a les instal·lacions per garantir la qualitat en l'experiència del passatger. 

Paraules clau:

Notícies relacionades