Back to top

L'Ajuntament compra nous vehicles per la flota de la Guàrdia Urbana

Ha comprat nous vehicles patrulla, furgonetes i motocicletes, per un import de 188.509,06 euros

L'Ajuntament de Reus continua amb la renovació de la flota de vehicles de la Guàrdia Urbana i ha comprat nous vehicles patrulla, furgonetes i motocicletes, per un import de 188.509,06 euros (IVA inclòs). El contracte, dividit en lots, s'han adjudicat a les empreses Autoforum Tarragona SA, Romauto Grup Concessionaris SL, Motobike Reus SL i Dextron SA, i inclou els vehicles següents:

  • Dos vehicles patrulla amb equipament policial i kit de detinguts.
  • Una furgoneta per al transport de persones amb equipament policial.
  • Tres motocicletes tipus trail amb retolació i conjunt de sirenes i llums.
  • Dos motocicletes elèctriques amb retolació i conjunt de sirenes i llums.

Actualment la Guàrdia Urbana disposa d’una flota de vehicles i de motocicletes, entre els quals hi ha molts que ja tenen molts quilòmetres. Sovint pateixen avaries que tenen un cost molt elevat, motiu pel qual es considera necessari donar-los de baixa i adquirir-ne altres nous. Pel que fa als vehicles patrulla, hi ha unitats amb més de 300.000km i un ús continu sense descans. Igualment, el cos requereix tenir furgonetes per al transport d’agents en el cas de determinats dispositius o serveis en. Una de les actuals està matriculada l'any 1998, i per la seva antiguitat sovint es fa difícil trobar recanvis.

La Guàrdia Urbana també requreix renovar les motocicletes policials, ja que la majoria tenen més de 15 anys d’antiguitat i alguna més de 20 anys. Finalment, també s'han comprat dos motocicletes elèctriques, les quals estaran destinades tant al servei de proximitat com als serveis d’informes, entrega de citacions, trasllat de documentació i la resta de serveis que es poden realitzar amb aquest tipus de vehicle, amb la finalitat de reduir l’impacte ambiental.

Paraules clau:

Notícies relacionades