Back to top

L'Ajuntament publica l'informe "Entorns escolars en una ciutat jugable"

El document demana millorar l'entorn escolar i fer una ciutat jugable, a partir de les propostes que ha demanat l'alumnat de cinquè de primària de les 24 escoles inscrites al programa al llarg d'aquest curs.
 

L'Ajuntament de Reus ha publicat l'informe "Entorns escolars en una ciutat jugable", el document que recull les propostes fetes pels alumnes del Consell d'Infants de la ciutat de Reus. El document ha estat elaborat al llarg d'aquest 2022 amb l'objectiu de millorar els centres cívics i la participació dels infants amb la ciutadania.

El projecte es va iniciar amb una sessió telemàtica amb els 24 centres participants on es va explicar el procés participatiu durant el mes de Gnener. Al febrer van començar els tallers presencials amb els grups de primària de les escoles amb el propòsit d'ajudar als infants a adquirir una mirada crítica sobre l'entorn de l'escola. Un cop finalitzats aquests tallers, durant els mesos de primavera, les escoles van recollir les propostes dels infants i, també, van escollir un representant: el conseller, la persona encarregada de comunicar la proposta de l'escola
 
Voreres més amples, aparcaments de cotxes, zones verdes, fonts d'aigua, gronxadors, camins habilitats, més papereres i jocs tradicionals pintats al terra dels patis són algunes de les propostes que els consellers van presentar el passat 8 de juny, al saló de plens de l'Ajuntament, davant del govern municipal. 
 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades