Back to top

L'Ajuntament de Reus destinarà 219.700€ en ajuts socials

La partida compta amb quatre línies d'inversió destinades a fer front els rebuts de l'IBI, l'aigua, la brossa i els guals

La regidoria d'Hisenda invertirà prop de 220.000€ en ajuts a persones econòmicament desfavorides. Aquesta partida es repartirà en quatre línies de subvencions per ajudar les persones amb menys recursos a fer front als rebuts de l'IBI, l'aigua, la brossa i els guals.

Les sol·licituds es podran demanar de forma unificada i abreujada

Els ajuts estan destinats al foment del servei públic de l'aigua potable, a la taxa de recollida domiciliària d'escombraries, a persones amb una determinada situació de mobilitat i al manteniment de l'habitatge en propietat. La partida forma part del Pla de Reactivació Econòmica de l'Ajuntament i és ampliable a 327.700€ en total, en funció del pressupost municipal.

La novetat d'enguany és que la subvenció es podrà demanar de forma abreujada i unificada, de manera que les persones interessades només hauran d'entregar la documentació una vegada per accedir a aquesta subvenció i a les referents a pobresa energètica. Els ajuts es podran demanar fins al 31 d'octubre i s'obren a partir d'aquest dijous, en cas que se sol·liciti telemàticament, i a partir de l'1 de setembre, si es demana presencialment.

Paraules clau:

Notícies relacionades