L'ascens, a la butxaca del CF Reddis

Amb la victòria contra la Canonja, per 2-1, el CF Reddis assoleix l'ascens a la Primera Catalana.

El Club Futbol Reddis ja és de Primera Catalana, gràcies a la victòria a casa contra la Canonja per 2-1. Ha estat el primer partit de la temporada que els roigs-i-negres han vençut la formació del Tarragonès.

Malgrat que el rival sortia molt fort al terreny de joc, al minut 17 de partit, un gol en pròpia d'Alejandro Domínguez (1-0) obria el marcador a favor dels locals. Abans d'arribar al descans, Raúl Lopez feia l'empat per la Canonja (1-1), amb un penal que ha anat dins la porteria de Rodenas. Els minuts anaven passant a l'Estadi Municipal, sense canvis, fins que Enric Cubells ha sabut aprofitar una bona ocasió pel Reddis i ha marcat el 2-1 final, que els ha donat la victòria i l'ascens a Primera Catalana.

L'entrenador dels roigs-i-negres, Marc Carrasco, ha parlat d'un partit complicat, fruit del bon joc del rival i del nerviosisme dels locals pel possible ascens, que ha acabat en una victòria que "havia de fer-se realitat de totes totes". També, i pel que fa a la resta de la temporada, la valoració ha estat molt positiva, donant rellevància al fet de només haver perdut dos partits i haver-ne empatat tres.