Back to top

Les autoescoles reobren per l'increment de més del 50% d'examinadors

Avui comencen a reobrir les autoescoles després de la “vaga” de la setmana passada. La xifra d’examinadors que havia de sortir al carrer s’ha més que doblat, passant dels 3 als 6 o 7 diaris, depenent del dia, i això ha fet que les autoescoles hagin decidit recuperar l’activitat-
autoescoles

A partir d’avui les autoescoles comencen a reobrir després d’acordar-se amb la Prefactura Provincial de Trànsit de Tarragona que dels 12 examinadors en plantilla, 6 o 7 sortiran diàriament al carrer a fer exàmens de conduir.

A més, tenen el compromís que se n’hi afegeixi un vuitè de caràcter itinerant. Per tant, això suposa un increment de més del 50% en relació als 3 examinadors que havien anunciat en un primer moment, tot i així, encara s’està molt per sota dels exàmens que es feien abans de la pandèmia. Ara s'examinaran diàriament 60 o 70 alumnes, o 80 si arriba l'itinerant.

Aquesta nova previsió, va fer que s’avancés uns dies l’assemblea de l’Associació d’Autoescoles de Tarragona, una trobada virtual en què el 60% dels assistents va votar a favor de reobrir els centres a partir de dilluns. Tot i així, les negociacions continuen obertes, perquè des de la junta directiva de les autoescoles volen que la totalitat d’examinadors surti al carrer a fer exàmens, i no, com passa ara, que una part s’ha de quedar a les oficines a cobrir les places vacants.

Els exàmens pràctics de conduir començaran el dia 10 de juny, i no s’aturaran a l’estiu

Els exàmens començaran dimecres de la setmana que ve 

De moment ja s'ha concretat la data d'inici d'exàmens pràctics, començaran el dimecres que ve pels que s'examinen a Reus. Però aquests arrenquen amb unes mesures de protecció especials per fer front a la COVID-19. Els exàmens seran d'un a un, i els aspirants hauran de portar mascareta, guants i gel hidroalcohòlic.  

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades