Back to top

Les carxofes broten a Cambrils aquest mes de març

La 8a edició de l’Encarxofa’t a Cambrils s’emmarca dins el calendari gastronòmic del municipi cambrilenc, que aposta pels productes de proximitat com a motiu de promoció

De l’11 al 27 de març es podrà gaudir de l’oferta gastronòmica a 26 restaurants del poble costaner. La protagonista d’aquest mes serà la carxofa, un aliment molt arrelat al territori, que ofereix una gran varietat de plats i menús. La varietat que s’utilitzarà és la blanca de Tudela, conreada a nivell del mar i tendra per les condicions agroclimàtiques del territori en què es cultiva. La cuina d’arrossos, fideus i guisats de peix seran la principal oferta.

Tal com ha explicat el representant de l’Associació d’Empresaris de l’Hostaleria de Cambrils, Xavier Martí, els preus a pagar són “per a totes les butxaques”. L’objectiu és reivindicar Cambrils com a capital gastronòmica i, per tant, la cuina compta amb un gran nivell d’elaboració.

Consulta el programa

Hi haurà un concurs participatiu d’aparadors, on s’incentiva la compra als comerços locals amb un tiquet mínim de 10 euros. El client el podrà penjar a una aplicació, que es donarà d’alta, i entrarà a un sorteig d’un lot de productes

El passat diumenge van finalitzar les Jornades de la Galera

Aquestes són les segones jornades d’enguany, posteriors a les de la galera, que van finalitzar el passat 27 de febrer. El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, Juan Carlos Romera, ha detallat que s’han superat les expectatives i que alguns restaurants estan allargant la proposta de menús de galera fins a l’inici de l’Encarxofa’t.

Paraules clau:

Notícies relacionades