Back to top

Les escoles del Baix Camp tanquen el 2021 amb un grup confinat

Amb data del 22 de desembre, a la comarca hi ha 1.233 persones que estan confinades i 272 que han donat positiu en els deu últims dies.

Estem a voltants de Nadal, i en aquestes dates, comencen les vacances escolars. Uns dies sense classes que tancaran un 2021 que, com l’any passat, ha estat marcat per la pandèmia i pels canvis constants arran de positius i confinaments que han estat presents en els centres educatius. 
 
A Reus, des de l'inici de curs aquest setembre, hi ha hagut alguns centres que han patit força, però l'experiència del curs passat ha facilitat la continuitat de les classes des de casa per aquells que han hagut de passar un confinament. 

Les dades

Segons dades del portal Traçacovid de la Generalitat, amb data del 22 de desembre, els centres educatius de Reus han tancat l'any amb només 1 grup confinat. D'un total de 73 centres, 131 alumnes han donat positiu en els darrers deu dies i 658 han hagut de ser confinats per contacte directe.
 
Si passem al Baix Camp, els grups confinats són exactament els mateixos. Incloent la seva capital, dels 142 centres que té la comarca, hi ha 1.233 persones que estan confinades i 272 que han donat positiu en els últims dies. 
 
Pel que fa al Priorat, dels 18 centres educatius de la comarca, no hi ha cap grup confinat, tot i que 11 alumnes han donat positiu en els darrers dies i 9 més estan confinats per contacte estret.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades