Back to top

Les fàbriques de Lotte Group s'abastiran d'un excedent del CAT

L'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, ha donat resposta a les preocupacions de la Plataforma Defensa Mont-roig.

Setmanes després de la visita de Lotte Group a Mont-roig del Camp, per explicar als veïns i veïnes els detalls del projecte de fins a tres fàbriques de bateries elèctriques, part de la ciutadania s'ha constituït en una plataforma que s'oposa a aquesta reindustrialització del municipi.

D'entre el llistat de preocupacions que els han portat a la mobilització, destaca la relacionada amb el consum d'aigua de la fàbrica. Creuen que, en plena sequera, l'arribada d'aquesta indústria pot deixar sense aigua al poble. Per la seva banda, l'alcalde del municipi, Fran Morancho, ha exposat que l'empresa s'abastirà a través d'un excedent del CAT.

El batlle també ha volgut contestar a la denúncia dels veïns, que criticaven la falta de comunicació per part del consistori i al voltant d'aquest projecte. Precisament, en el Qüestió de Fons d'aquest dissabte, a les 13:30 h, s'abordaran algunes d'aquestes qüestions, i moltes altres, de la mà de membres de la Plataforma Defensa Mont-roig i amb declaracions del mateix Fran Morancho.

Paraules clau:

Notícies relacionades