Back to top

Les noves mesures, un petit respir per a gimnasos i llibreries

Les noves mesures anunciades per la Generalitat comporten certes millores per a gimnasos i llibreries

A partir del dilluns 8 de febrer les instal·lacions esportives podran obrir les portes però amb un 30% de l'aforament. El sector, que ha estat un dels més afectats per les restriccions, després d'haver de tancar en fins a 3 ocasions, agraeix l'obertura, ja que no entenen els motius dels darrers tancaments.

Artur Alabart, gerent de l'Studio 1, destaca que "esperem que no tornin a tancar, perquè nosaltres amb l'índex tan baix de contagi que ens afirmen que som (0,28%) no entenem que hàgim de ser els que notem un perjudici econòmic important".

Llibreries, un bé essencial

llibreria gaudi

De la mateixa manera, les llibreries defensaven ser un bé essencial per a la societat quan per contra, el govern els va obligar a tancar els caps de setmana. Ara, però, podran obrir les portes (dissabtes i diumenges) una notícia que veuen amb bons ulls, tot i considerar-la un greuge comparatiu respecte a altres comerços.

Concretament, Montsant Fonts, copropietària de la Llibreria Gaudí declara que "Estem contents de poder obrir el cap de setmana, però no entenem massa perquè les llibreries, sent un bé cultural sí, però la resta de companys del mateix carrer continuïn sense poder obrir".

Paraules clau:

Notícies relacionades