Back to top

Les piscines municipals conclouen la temporada amb xifres prepandèmiques

Els socorristes i coordinadors consideren que, tot i les valoracions positives, cal continuar evitant la massificació.

La temporada d'estiu 2022 de les piscines municipals conclou amb una valoració molt positiva, pel que fa al nombre d'assistents. Malgrat tot, el perfil del públic majoritari continua sent el d'habitants del mateix poble o ciutat, ja que els organitzadors pretenen continuar evitant la massificació de les piscines municipals, oferint bonificacions als residents i un nombre limitat d'entrades, per tal de controlar l'aforament.

Juliol ha estat el mes que ha tingut més afluència de banyistes, a causa de les altes temperatures i dels casals d'estiu organitzats. La baixada generalitzada de les temperatures i l'avançament de la tornada a l'escola ha provocat una disminució progressiva dels visitants durant el mes d'agost i la necessitat d'adaptar els horaris. 

Les piscines municipals del Parc dels Capellans

Les piscines municipals de Reus van tancar també aquesta setmana amb una mitjana de 500 usuaris diaris. La temporada d'estiu finalitza amb normalitat, amb un total d'assistents superior als 35.000 banyistes. El regidor d'Esports, Pep Cuerba ha fet un balanç molt positiu de la temporada, ja que considera que les onades de calor prolongades han permès que les piscines facin la seva funció pública, com a lloc de refugi per a la pràctica esportiva i el temps d'esbarjo. 

Les tarifes, com és habitual, han mantingut preus diferents per infants i les persones de tercera edat. Han comptat amb importants descomptes (carnet o targeta jove, targeta daurada, famílies nombroses o monoparentals, entre altres) i les modalitats d'entrada de matí i tarda, passis mensuals, de temporada i els bons 10. 

Unes xifres prepandèmiques

La temporada d'enguany finalitza amb una valoració molt positiva i amb xifres d'assistents prepandèmiques. Les restriccions van provocar la necessitat de limitar l'accés, oferint bonificacions als residents del municipi. 

Paraules clau:

Notícies relacionades