Back to top

L'Escola Marià Fortuny tindrà un nou pavelló i una sala polivalent

Suposarà una inversió d'uns 2 milions d'euros i comptarà amb un pavelló amb superfície de parquet, graderia de fins a 150 persones i magatzems. En un edifici annex disposarà de vestidors, infermeria i una sala polivalent d'ús social o esportiu

Part del pati de l'escola Marià Fortuny es convertirà en un nou polilleuger. El nou equipament esportiu funcionarà com una instal·lació del mateix centre educatiu que s'obrirà a la ciutadania fora de l'horari lectiu, com ja es fa a l'escola Alberich i Casas, Joan Rebull o Cèlia Artiga. També vol convertir-se en un nou punt de trobada dels barris Juroca, Fortuny i Montserrat i a la vegada descongestionar el Pavelló Olímpic, en el dia a dia però també en cas d'esdeveniments esportius extraordinaris.

Suposarà una inversió aproximada de dos milions d'euros i comptarà amb un pavelló amb superfície de parquet, graderia de fins a 150 persones i magatzems. En un edifici annex disposarà de vestidors per als equips i àrbitres, infermeria i una sala polivalent d'ús social o esportiu. Des del centre es mostren satisfets amb l'anunci, després d'anys de reclamacions.

polilleuger

El nou polilleuger es troba en fase d'estudi i entrarà en fase de licitació a inicis del 2023 perquè la fase de construcció comenci de cara el pròxim mandat. D'aquesta manera es preveu que pugui entrar en funcionament el pròxim 2024.

polilleuger

Paraules clau:

Notícies relacionades