Back to top

L'escultura de Miró torna als seus orígens amb "L'Ànima de la Forma"

La Fundació Mas Miró ha organitzat per primera vegada una exposició original amb les figures de guix que l'artista que han estat cedides per la mateixa família Miró a la fundació.

"L'Ànima de la Forma" s'està exposant a l'Església Vella de Sant Miquel a Mont-roig del Camp, un dels angles que conforma el triangle entre la vila vermella, Barcelona i Mallorca, les que Miró sentia com a casa seva. Els guixos que es poden veure en aquesta mostra són, precisament, l'essència de les escultures que, a posteriori, Miró convertiria en realitat. A tall d'esbós, aquests guixos són encara més autèntics, ja que en alguns encara mantenen les ditades de Miró per donar forma a la petita escultura. 

Primera exposició original de la Fundació Mas Miró

És la primera exposició original organitzada íntegrament per la Fundació Mas Miró gràcies a la donació que la família de l'artista va fer a l'entitat de Mont-roig. Una mostra que arriba en un any especial per a ells, ja que celebren el centenari del quadre 'La Masia', l'obra dedicada al Mas de Mont-roig que va permetre a Joan Miró créixer com a artista. 

Paraules clau:

Notícies relacionades