Back to top

L’Institut Pere Mata presideix el Clúster de Salut Mental Catalunya

El Doctor Francesc Xavier Arrufat, té com a objectiu millorar la competitivitat, la transferència de coneixement i la innovació dels socis del clúster.

El Dr. Francesc Xavier Arrufat, psiquiatra i director gerent de l’Institut Pere Mata, ha estat escollit per a presidir durant els propers dos anys el Clúster de Salut Mental Catalunya, que aplega més de 65 entitats catalanes dedicades a la salut mental, les neurociències i l’envelliment.

Arrufat ha presentat la seva candidatura amb un projecte de continuïtat en la línia d’accions de la Junta precedent, i amb l’objectiu de millorar la competitivitat, la transferència de coneixement i la innovació dels socis del clúster. A més, ha explicat que la seva presidència es basarà “en un lideratge positiu”, focalitzada en les fortaleses, oportunitats, aspiracions i resultats.

L’elecció s’ha dut a terme durant la setena assemblea del clúster, en format semipresencial, al Palau Marianao de Sant Boi del Llobregat, seu de l’entitat. Arrufat pren el relleu al Dr. Pere Bonet, expresident i representant d’Althaia, que ha estat l’encarregat tant de la benvinguda com de la clausura de la sessió.

Durant l’assemblea també s’ha presentat el nou programa de posicionament estratègic del clúster “Innovació corporativa i transferència tecnològica”, un vídeo corporatiu i la memòria anual de 2020


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades