Back to top

Lluís Marco enceta el Cicle Grans Mestres amb una crítica a l'ambició

El Cicle Grans Mestres estrena la seva setena edició al Teatre Fortuny amb 'John Gabriel Borkman', una adaptació del text de Henrik Ibsen.
Lluís Marco

Els diners i l'excés d'ambició han protagonitzat l'adaptació del text de Henrik Ibsen 'John Gabriel Borkman' que ha encetat la setena edició del Cicle Grans Mestres.

El reconegut actor Lluís Marco s'ha posat a la pell d'una família i a través d'un únic monòleg al Teatre Fortuny de Reus, ha donat veu al món de les falses esperances, els somnis trencats i la possibilitat de ruïna a causa d'aquesta gran ambició.

Estrena a nivell nacional

Sota el lema 'Temps de Reflexió', la programació d'aquesta setena edició vol convidar a la reflexió individual i col·lectiva del món en què vivim, d'acord amb l'època i les necessitats actuals. Tot això seguint la filosofia inicial del Cicle: adaptar textos d'autors poc usuals en les cartelleres de teatre nacional. Tal com explica el director del Cicle, Francesc Cerro-Ferran, l'adaptació d'aquest text no s'ha estrenat mai a Espanya però en canvi, ha tingut molt d'èxit a Londres, Berlín i Nova York, entre d'altres.

Lluís Marco

Pròxima data del Cicle Grans Mestres

La propera obra que el Teatre Fortuny acollirà en el marc del Cicle Grans Mestres serà el 3 de març amb 'El Rèquiem de Prípyat / Txernòbil 1986'.

Paraules clau:

Notícies relacionades