Back to top

'L'oblit', l'exposició de la reusenca Teresa Felip a Vinyols i els Arcs

Fins el 30 d'abril es pot veure a la galeria d'art Amill, de Vinyols i els Arcs, l'exposició 'L'oblit', de l'artista reusenca Teresa Felip. La mostra forma part del cicle d'exposicions "què ens mata?", que s'allargarà fins a finals d'any.

L'exposició "L'oblit", de la reusenca Teresa Felip, conté a primer cop d'ull sis quadres fets amb retalls de tela pigmentada on hi dominen els colors bàsics. Però el muntatge artístic va molt més enllà de l'estètica, i aprofundeix en els records i l'oblit, ja que les teles no són teles qualsevols sinó que "són trossos de cortines, abrics o sofàs que m'han acompanyat en algun moment", explica l'artista Felip, qui afegeix: "els pigments són importats del Perú, procedents de flors i minerals".
La mostra artística de Felip ha nascut per donar resposta a la pregunta "què ens mata?", el fil conductor d'una sèrie d'exposicions que s'aniran succeint a la galeria d'art Amill fins a finals d'any.
Segons Felip, l'oblit i els records, tot i ser contradictoris, a vegades es barregen, i és que l'oblit mata, perquè quan oblides deixa d'existir, però també els records són presents en aquesta exposició, amb els materials utilitzats.

Col·laboració literària del regidor de Reus Daniel Recasens 

Aquesta dualitat entre l'oblit i el record també ha estat la base de l'escrit 'L'inventari', que el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus ha creat per a l'ocasió i ha llegit durant la inauguració de la mostra.

la galeria ArtAmill estrena expo


En l'acte inaugural, que s'ha fet a l'exterior de la galeria per evitar aglomeracions en un espai tancat, hi han assistit una vuitantena de persones.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades