Back to top

Localitzen 20.000 plantes de marihuana a la Serra de Prades

Els Mossos desmantellen dues plantacions de marihuana

Agents de la Policia de la Generalitat, Mossos d’Esquadra de la comissaria de Reus, van desmantellar els passats dies 30 d’agost i 2 de setembre dos cultius de marihuana ubicats a la Serra de Prades, en els límits entre les comarques del Baix Camp, el Priorat, l’Alt Camp i la Conca de Barberà.

L’operatiu policial es va efectuar després de confirmar l’existència d’una possible plantació de marihuana repartida en diversos bancals ubicats una zona boscosa de difícil accés. A primera hora del matí, els mossos van portar a terme un dispositiu que va comptar amb el suport d’efectius de la Unitat Central d’Helicòpters.  

Les plantacions

Tot i les dificultats orogràfiques del terreny, els agents van arribar fins a les parcel·les. En la primera d’elles del dia 30 d’agost, hi van localitzar 5.000 plantes de marihuana així com un sistema de regadiu format per unes canonades de plàstic procedents d’unes basses d’aigua.

En la segona plantació, amb un total de 5 bancals, els mossos van comptabilitzar fins a un total de 15.175 plantes de fins a dos metres d’alçada i tres campaments amb diverses tendes per a la pernoctació de les persones encarregades de la seva cura i vigilància.

En el lloc s’hi va trobar restes d’aliments i begudes, motxilles, roba i diversos productes fitosanitaris per a la protecció i el creixement dels cultius.

La investigació continua oberta per tal d’identificar els responsables d’aquests cultius.

Paraules clau:

Notícies relacionades