Back to top

Més de 700 reusencs caminen en solidaritat amb el Taller Baix Camp

La 3a caminada popular del Taller Baix Camp ha volgut acostar a la ciutadania de Reus el seu nou jardí sensorial.

El Taller Baix Camp ha rebut al voltant de 750 participants en la caminada popular d’aquest diumenge 7 de novembre. Una xifra que s’acosta a la de les primeres edicions, el 2018 i el 2019, i que ha permès complir amb un dels objectius principals de l’activitat: donar visibilitat al col·lectiu de les persones amb discapacitat intel·lectual, que s’ha vist molt afectat per la pandèmia.

La caminada ha simbolitzat la represa de les activitats prepandèmiques del Taller Baix Camp, alhora que ha acostat a la ciutadania fins al seu recentment inaugurat jardí sensorial, elaborat durant els llargs mesos de confinament i restriccions per la pandèmia. A més, el fet que fos una proposta saludable, solidària i inclusiva, oberta a la ciutadania de totes les edats, ha estat clau per a la gran majoria de participants. 

Ara, l’objectiu és donar continuïtat a les activitats terapèutiques i de lleure ordinàries que ofereix el projecte del Taller Baix Camp, al llarg de l'any. Com també, quan les restriccions desapareguin, volen esdevenir un espai obert i de trobada per a la resta d’entitats i organitzacions de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades