Back to top

Mesures de prevenció del Tanatori Municipal durant la Fase 1 del desconfinament

Hi haurà un límit d'aforament de 10 persones a les Sales de vetlla, 30 persones a les sales de cerimònies i un màxim de 15 persones durant els enterraments
noticies

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ha publicat la nova normativa aplicable als diversos equipaments gestionats per l'empresa municipal a partir d'aquest dilluns, 11 de maig, amb motiu de la flexibilització de les mesures de confinament definides en la fase 1 de la desescalada.

Sales de vetlla del Tanatori municipal: S'autoritza la utilització de les sales de vetlla, amb un límit màxim en cada moment de 10 persones, siguin o no convivents. En el cas de difunts per COVID-19 es manté la suspensió de les vetlles i les cerimònies de comiat fins a nou avís.

Sales de cerimònies del Tanatori i del Crematori municipals: Es permet un aforament de 30 persones a les sales de cerimònies del Tanatori i del Crematori Municipal i -amb caràcter general- s'observaran les recomanacions d'ús de mascareta, desinfecció dels espais, utilització preventiva de gels hidroalcohòlics i distribució normativa dels assistents.

Comiats al Cementiri General o al Crematori municipal: La participació en la comitiva en casos d’enterraments o de comiats per cremació de la persona difunta, es limita a un màxim de 15 persones, entre familiars i amics. Si es considera oportú, s’hi pot afegir el ministre de culte o persona assimilada de la confessió respectiva per a la pràctica dels ritus funeraris de comiat. En el cas de difunts per COVID 19, caldrà també acreditar mitjançant document oficial o declaració responsable que no s’han tingut contacte amb la persona difunta.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades