Back to top

Mohamed Said Badaoui continua reclamant justícia

En aquesta ocasió ho ha fet a Barcelona, on ha explicat el seu cas i ha assenyalat que viu amb por perquè en l'última al·legació que ha presentat no ha rebut resposta i, per tant, l'expulsió es pot fer efectiva en el moment en què se signi l'ordre

Mohamed Said Badaoui porta des del mes de juny lluitant perquè no se l'expulsi del país, concretament, des que la policia li va denegar la seva nacionalitat al·legant que era una persona radicalitzada. Des de llavors va rebre una notificació a mesura que començava un procés administratiu per fer-lo fora.

L'activista ha presentat diverses al·legacions, però ara manifesta que en l'última no l'han respost, i que, per tant, no descarta que l'expulsió es pugui dur a terme en qualsevol moment. Ho ha explicat en una roda de premsa duta al Col·legi de Periodistes de Catalunya a Barcelona on ha assenyalat que fa dues setmanes que no està per casa perquè no confia en l'administració i que viu amb ansietat i angoixa. Reconeix que va fer un vídeo amb crítiques i injustícies que pateix la comunitat musulmana, però que no entén com per això el poden voler fer fora. 

Més actuacions per part del Congrés

Per la seva banda, la diputada d'ERC al Congrés, Maria Dantas, ha assegurat que a més de la carta enviada a Marlaska fa uns dies, portarien a terme altres actuacions com registrar iniciatives parlamentàries o demanar la compareixença del director general de la policia.

Paraules clau:

Notícies relacionades