Back to top

Sis detinguts pel tiroteig mortal a Campclar

Arran de la baralla, dos homes més han resultat ferits. Els Mossos han detingut sis persones i el cas es troba sota secret judicial, però algunes fonts apunten que es tractaria d'una baralla entre bandes

Aquest dimarts, 10 d'octubre, hi ha hagut una baralla amb arma de foc a Campclar, davant de la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Arran de la baralla, un home ha mort i dos més han resultat ferits, que han estat traslladats a centres hospitalaris on no es pateix per la seva vida.

Sis detinguts

Els Mossos han detingut sis homes que tenen entre 19 i 50 anys. La investigació continua oberta per determinar el seu grau de participació en la baralla. 

La policia catalana ha desplegat un gran dispositiu amb operatius de Seguretat Ciutadana, d'Ordre Públic, d'Investigació, del Grup Especial d'Intervenció i també l'helicòpter.

Els Mossos han entrat en un domicili on hi han trobat 10 persones presumptament relacionades amb els fets als quals han estat traslladats a la comissaria. D'altra banda, els agents mantindran un dispositiu especial activat al barri per garantir que no es produeixin nous incidents. 

Una baralla entre bandes

El cas es troba sota secret judicial i no han transcendit detalls de la investigació, però hi ha fonts que consideren que es tractaria d'una baralla entre dues bandes

Durant l'incident s'ha constituït un Centre de Comandament Avançat al lloc dels fets i una sala de crisi i coordinació a la comissaria central de Catalunya dels Mossos d'Esquadra.

Paraules clau:

Notícies relacionades