Back to top

Motos trail, la nova tendència en motos

Aquest cap de setmana FiraReus acull la dotzena edició del Saló de la Moto, 5.000 metres quadrats d'exposició on hi ha representats vint-i-cinc expositors, sis més que l'any passat. Entre les tendències, s'apunta a l'increment de vendes de les motos trail.
dues rodes

Novetats, motos d'ocasió, complements... Un espai on, any rere any, s'hi reuneixen tots els apassionats a aquest vehicle de dues rodes. Malgrat que els professionals del sector diuen que el mercat no experimenta gaires canvis, apunten cap a un creixement de les vendes en motos tipus trail. Segons el Pol Crespo, cap de vendes d'Honda Cervemoto de Reus, "està guanyant terreny la moto trail. Aquestes persones que a vegades tenien motos de carretera, pura i dura, per anar còmodes, quan es fan grans i no volen anar amb aquests manillars tan baixos, tenen tendència a anar en motos una mica més grans, més còmodes i més trails". Xavi López, responsable comercial a Motorbike Reus, diu que si bé per ciutat i a nivell de mobilitat domina l'scooter, "en moto gran s'està tirant cap al trail, gent que vol viatjar en moto còmode, mitjana".

Tot i que en els darrers anys ha incrementat l'accidentalitat en motos, des del sector s'afirma que es deu al creixement de l'ús d'aquest vehicle, i que és un factor que no incideix en el nombre de vendes. López ha afegit que "si cada cop hi ha més motos al carrer i la mobilitat a les ciutat es torna impossible, clar, evidentment per desgràcia pugen els accidents, no hi ha més, però és un tema de que hi ha més motos i, evidentment, hi ha més accidents". López assegura que una mostra d'això és que "el preu de les assegurances no ha pujat".

El Saló de la Moto ha exposat fins a 500 motos amb l'objectiu de satisfer tots els gustos, necessitats i butxaques dels visitants. Sergio García, que ha vingut de Montmeló, diu que "venia a veure alguna moto que m'agradés, sobretot tipus Custom". El tarragoní Joan Capdevila, explica que "hem vingut amb uns amics i el meu fill per veure les motos, perquè m'agraden les motos. Ja és el tercer o quart any que venim, i veiem les novetats, que és un bon lloc per veure-les".

Una mostra de sidecars ha completat el Saló, que també ha comptat amb activitats paral·leles com la 28ena. concentració de la Custom Sunday.

Paraules clau:

Notícies relacionades