Back to top

Noemí Llauradó: "A Reus volem ser proactius davant la Covid-19"

En una entrevista als Informatius de Canal Reus, la vicealcaldessa de l'Ajuntament de Reus, Noemí Llauradó, ha assegurat que la ciutat ja s'està preparant per a un possible rebrot.
noemi

Després del rebrot que ha viscut la comarca del Segrià en les últimes hores i que ha obligat al confinament dels seus habitants, la vicealcaldessa de l'Ajuntament de Reus, Noemí Llauradó, alerta que "la pandèmia encara no està superada" i que "la situació de Lleida ens ha posat en alerta".

Un toc d'atenció per a tots els ciutadans i ciutadanes. Per aquest motiu, Llauradó recorda que "si seguim les mesures sanitàries, contribuirem a superar la pandèmia".

En aquest sentit, la vicealcaldessa ha tornat a posar sobre la taula que la ciutat de "Reus vol ser proactiva" davant la Covid-19 i que "ja s'està treballant a adoptar una sèrie de mesures", perquè en el cas que vingués un possible rebrot, poder actuar amb més celeritat.

Llauradó fa balanç del primer any de mandat

La crisi sanitària ha centrat l'atenció del govern municipal en els últims mesos. No obstant això, Llauradó també fica sobre la taula el conjunt de projectes que el consistori tenia previstos per aquest primer any de mandat i que de mica en mica està reprenent.

Paraules clau:

Notícies relacionades