Back to top

"Només ens donen molles de pa"

El sector de la restauració es mostra cansat i malgrat que asseguren que qualsevol canvi serà benvingut el consideren insuficient.

Des que va començar la pandèmia, l'horari d'obertura dels bars i restaurants ha estat una autèntica muntanya russa i sembla que ho continuarà fent.

Aquest dijous, el Procicat anunciava noves flexibilitzacions. Entre elles, l'obertura ininterrompuda de bars i restaurants de 7.30 h a 17 h. Des de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria a Tarragona (AEHT) es mostren optimistes davant d'aquesta relaxació, però asseguren que no és suficient i que el que necessita ara el sector és una major flexibilització de les restriccions de mobilitat.

"Si no hi ha mobilitat, són molles de pa", ha assegurat a Canal Reus el president de l'AEH a Tarragona, Francesc Pintado.

Manca de responsabilitat 

Tanmateix, des del sector continuen mostrant-se molt crítics i titllen de manca de responsabilitat haver obligat a milers d'empreses a tancar els seus negocis sense oferir-los una alternativa.

"Restringir sense ajudar és irresponsable", denuncia Pintado, qui afegeix que els empresaris que es vegin obligats a tancar portes també hauran de fer front a totes les obligacions i despeses que han hagut d'assumir durant la pandèmia, malgrat no tenir feina.

Secció economia


do montsant

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades