Back to top

Nou brot en una residència a Reus

La residència de les Germanetes dels Pobres ha registrat un mínim de set casos de coronavirus en les darreres hores. El departament de Salut confirma el brot, que asseguren que s'està controlant.

Després del brot detectat a la residència Ítaca-Fortuny la setmana passada, amb més de 50 contagiats per coronavirus, segons ha pogut saber Canal Reus i han confirmat fonts del departament de Salut, s'ha registrat un segon brot en una residència a la ciutat. Concretament a la residència de les Germanetes dels Pobres, ubicada a la plaça de les Oques. Un brot que, de moment i segons fonts coneixedores del cas, afectaria a un mínim de set persones.

D'aquestes set persones, tres són residents, dos són monges i dos són treballadores del centre. Segons les mateixes fonts, tots els casos, a hores d'ara, són asimptomàtics, com el cas de la residència Ítaca-Fortuny. En el cas dels residents, tots tres es troben aillats a les seves habitacions. 

La direcció del centre ha informat als familiars dels usuaris que no es poden realitzar visites a la residència i que tampoc es poden recollir ni paquets ni fer enviaments. En un comunicat adreçat a les famílies amb la voluntat de tranquilitzar-les, asseguren que "la residència està confinada però sota control". 

Paraules clau:

Notícies relacionades