Back to top

El nou centre cívic Gregal costarà 2,5 milions d'euros

Comença el projecte de la creació d'un nou centre cívic Gregal que actuarà com edifici referent en la zona del barri Niloga

El nou projecte de la ciutat de Reus estarà ubicat en l'antiga nau de vins del Palau Boule, es tracta del Centre Cívic Gregal que oferirà als ciutadans i entitats del barri Niloga i al seu entorn un espai de referència al qual acudir i gaudir de diferents serveis i activitats.

2 milions i mig d'euros per remodelar la zona

Aquest projecte comptarà amb un pressupost de 2,5 milions d'euros i parteix de 3 punts claus:

  • Fer una ampliació pel que fa a l'oferta de cursos i activitats que ja ofereix la xarxa de Centre cívics de la ciutat.
  • La conservació i posada en valor de l'antic magatzem
  • I la integració amb l'entorn en estar lligat amb el projecte d'urbanització de millorar els carrers del voltant.

La intenció d'aquest últim punt és fer la zona peatonal i més accessible per a tothom en afegir una plaça que actuarà com entrada principal i punt de trobada. A més a més, el nou centre cívic comptarà amb 2 entrades més per optimitzar els diferents espais i poder tenir la possibilitat de treballar en cada zona independentment de la resta.

Els ciutadans de Niloga participen

En ser una iniciativa per al poble, l'ajuntament ha volgut saber quines eren les opinions i preferències tant pel que fa a l'edifici com al funcionament intern dels ciutadans de la zona. La regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals va rebre més de 300 aportacions en les diferents fases del procés participatiu per al disseny del futur Centre Cívic Gregal. Opinions que s'han tingut en compte a l'hora de treballar en el projecte.

Paraules clau:

Notícies relacionades