Back to top

El Taller Baix Camp enllesteix el futur centre ocupacional L'Ànima

Quan es posi en marxa tindrà unes 30 places, la meitat de les quals, de nova creació

El Taller Baix Camp tindrà un nou centre de dia i ocupacional operatiu l'any vinent, previsiblement a partir del setembre. S'anomena L'Ànima, pel polígon on s'ubica i ja té les instal·lacions acabades. Comença ara el període de tramitar-ne la posada en marxa. Tindrà capacitat per a 30 persones amb discapacitat intel·lectual, la meitat de les quals seran noves places.

L'altra meitat permetrà desmassificar el centre de Víctor Català, on l'entitat ocupa 150 persones. L'Ànima funcionarà en coordinació amb el centre especial de treball que hi ha a la zona. El director general del Taller Baix Camp, Josep Ramon Nogués, explica que "rebrà persones que pensem que tenen la capacitat suficient per acabar tenint un lloc de feina, i per això l'hem col·locat al costat del nostre centre de treball".

La idea és que "a l'hora de fer les activitats i el dia a dia, hi hagi coordinació entre centre de dia i centre especial de treball", detalla. L'entitat té encara un segon projecte engegat, l'ampliació de les instal·lacions de Masia Roig. Les obres que hi ha serviran per ampliar 12 places de llar residència i tres noves aules al centre ocupacional.

Paraules clau:

Notícies relacionades