Back to top

Nou detinguts en una operació antidroga a set municipis, entre ells, Reus

L'operació antidroga se centra, principalment, a diverses poblacions de la demarcació de Barcelona, però també s'han fet registres a Reus

Aquesta matinada, la Guàrdia Civil ha dut a terme un dispositiu policial antidroga al Garraf. En el marc d'aquesta operació s'han fet 20 registres a diverses poblacions de la demarcació de Barcelona i a Reus, concretament a Martorell, Sant Andreu de la Barca, Terrassa, Sant Vicenç dels Horts, Piera i Castellbisbal. 

De moment, s'han detingut 9 persones, entre ells els líders d'aquest grup criminal, i un dels detinguts ha quedat en llibertat. En els registres s'han intervingut diners en efectiu, diverses drogues i una plantació de marihuana. També s'han decomissat dos vehicles. 

Segons informen fonts de la Guàrdia Civil, l'operació s'emmarca dins d'un dispositiu antidroga que els agents van iniciar el mes de setembre. En el marc d'aquesta operació, anomenada "Rescatada", es van intervenir 4,5 tones d'haixix i armes de guerra i armes curtes de foc. També hi va haver 17 detinguts. 

Paraules clau:

Notícies relacionades