Back to top

Novetats literàries de Sant Jordi | 2

Posem la mirada a publicacions del territori de tres gèneres ben diversos; una novel·la de ficció, un recull de poemes i una guia de muntanya.

El reusenc Luís Bolívar presenta per aquest Sant Jordi una nova entrega de la saga 'Los lazos invisibles'. Sota el títol 'Tras el fuego las cenizas', en aquest segon volum, seguim amb els personatges Ernesto Delgado i Carles Gil, dos policies de bàndols contraris que han de resoldre uns crims conjuntament en la Barcelona anarquista a principis de la Guerra Civil Espanyola.

Una altra proposta per canviar de gènere literari, 'La Casa de les absències' un poemari d'Helena Martínez guanyador del premi Pont Vell de poesia del certament literari Vila de Montblanc. Es tracta d'un recull amb poemes molt personals de l'autora on posa nom als dubtes i al contrasentit de viure i haver viscut.

I per tots aquells amants del senderisme i la natura arriba una nova edició de la guia "Excursions a peu per les Muntanyes de Prades", una nova proposta molt diferent de la primera publicada pel seu autor, el cambrilenc Màrius Domingo. Una publicació de butxaca amb les quinze millors rutes i indrets d'aquest paratge natural, però que no és una guia tècnica qualsevol. Domingo també presenta juntament amb Coia Dols la segona edició de la guia d'ocells per a nois i noies, un recull per introduir-se al món dels moixons.

Paraules clau:

Notícies relacionades