Back to top

Pablo López, i el seu piano, emocionen Cambrils

Aquest dilluns al vespre ha estat el torn de Pablo López al Festival Internacional de Música de Cambrils. L'artista malagueny ha omplert gairebé la totalitat del recinte del Parc del Pinaret.

Entusiasme, il·lusió, nervis i pell de gallina. Aquestes són algunes de les emocions que ha despertat, entre els gairebé 2000 espectadors que s'han aplegat al Parc del Pinaret, Pablo López, protagonista de la quarta nit del Festival Internacional de Música de Cambrils. El concert ha començat passades les 10 del vespre, amb "El Abrazo más grande de todos los tiempos", una de les cançons més recents de l'artista. A aquesta l'han acompanyat molts dels seus èxits més coneguts, com "El Patio", "Lo saben mis zapatos", "Te espero aquí" o "Mamá No".

L'artista ha omplert el Parc del Pinaret

L'artista malagueny ha omplert gairebé al 100% el recinte, acompanyat del seu inseparable piano, en una nit màgica on ha enlluernat un públic completament entregat des del primer moment que no s'ha volgut perdre la vetllada. De fet, molts d'aquests espectadors no coneixien el Festival i ara ho han pogut fer gràcies a l'artista

La nit ha acabat amb una actuació espectacular d'un dels èxits més coneguts de l'artista "Tu Enemigo". D'aquesta manera, el concert de Pablo López se suma a la ja rica història del Festival Internacional de Música de Cambrils, que ha estat testimoni d'inoblidables actuacions de destacats artistes nacionals i internacionals al llarg dels seus anys d'història.

Paraules clau:

Notícies relacionades