Back to top

Sense premi final

Ari Sánchez i Paula Josemaría han caigut en les semifinals del Màster Final de Barcelona contra Delfi Brea i Bea González (6-7, 6-3, 2-6). Tot i la derrota, el binomi tanca el 2023 sent la millor parella del món del pàdel.

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

L'increïble 2023 de la reusenca Ari Sánchez i Paula Josemaría ha acabat sense la cirereta del pastís. Després d'imposar-se en tretze torneigs del World Padel Tour, la ganxeta i la de Moraleja arribaven al Màster Final de Barcelona amb el repte il·lusionant de tancar l'any de la millor manera possible. Un fet que no podrà ser, ja que el tàndem ha caigut en les semifinals del torneig davant Delfi Brea i Bea González (6-7, 6-3, 2-6). En un gran partit de pàdel, les rivals de la ganxeta i l'extremenya s'han guanyat el bitllet per a la final. Tot i la derrota, les últimes números u del World Padel Tour seran Ari Sánchez i Paula Josemaría

Un 2024 de canvis

Aquest ha estat l'últim any del World Padel Tour. De cara a l'any vinent, els dos principals tòtems d'aquest esport, el WPT i el Premier Pàdel, s'uneixen per crear un únic circuit principal. En aquesta aventura hi seran Ari Sánchez i Paula Josemaría, que lluitaran per mantenir-se al capdamunt del rànquing del pàdel mundial.

Paraules clau:

Notícies relacionades