Back to top

El Palau d'Esports ja presenta una nova imatge

L'ampliació de la zona de banquetes, un marcador nou o la instal·lació de plaques solars al sostre del pavelló. Aquests són alguns dels canvis que ha patit el Palau d'Esports del Reus Deportiu durant les obres de millora.

El Palau d'Esports del Reus Deportiu presenta una imatge millorada i renovada. Després d'uns mesos de treballs, el pavelló reusenc va tornar a acollir un partit de l'OK Lliga el passat diumenge, amb el derbi del Camp que va enfrontar el conjunt local amb el Calafell. A la mitja part d'aquest duel, es va tallar una cinta commemorativa de l'estrena. Pocs dies després de la "reestrena" del Palau, des de Canal Reus hem visitat l'equipament per explicar-los els diversos canvis que ha patit el Palau

Una cita que no es va voler perdre l'expresident del Reus Andreu Olesti (1973-1977), qui estava al capdavant de l'entitat reusenca durant la inauguració del Palau. Un pavelló que es va edificar perquè el pavelló vell es va quedar petit, gràcies a les fites del Reus de les sis copes. Precisament, des d'aquest mitjà també hem parlat amb qui va ser màxim mandatari del club reusenc.

Paraules clau:

Notícies relacionades