Back to top

El Reus Deportiu i Canal Reus signen un conveni de col·laboració

El Reus Deportiu i Canal Reus han signat un acord de col·laboració en el qual aquest mitjà i el club ganxet consoliden els enllaços ja existents i confirmen la bona relació entre ambdues entitats.

El Reus Deportiu i Canal Reus han formalitzat un acord de col·laboració que enforteix la relació entre ambdues parts. A partir d'aquesta temporada, el pantaló del primer equip i el de la base de l'hoquei del Reus portarà el nou logotip de Canal Reus, una imatge que també es veurà a una de les cantonades del Palau d'Esports. Des d'aquest mitjà s'aposta per l'hoquei, motiu pel qual aquesta temporada el Cercle Central dels divendres continuarà centrat en aquest esport

Un curs rellevant tant pel Reus Deportiu com per Canal Reus. El club ha fet un esforç important per aconseguir un títol enguany; mentre que aquest mitjà arranca la celebració dels 25 anys, amb la Gran Gala d'Aniversari del pròxim divendres dia 29 com a acte central. D'aquesta manera, Canal Reus continua treballant amb l'objectiu d'enfortir els vincles amb els clubs de la ciutat per explicar el dia a dia de l'esport de Reus com s'ha fet en els darrers 25 anys.

Paraules clau:

Notícies relacionades