Back to top

Paula Modol, nova Presidenta de la Jove Cambra de Reus

Paula Modol pren el relleu de la presidència de Jove Cambra Internacional de Reus i presenta la nova junta en un any marcat per la crisi de la Covid-19.

L'entitat reusenca de líders emprenedors/es mundials, Jove Cambra Internacional de Reus, va celebrar el divendres 15 de gener, des de la seva seu situada a El Círcol, l’Assemblea General Ordinària de Traspàs de Poders.

Aquest any, donada la crisi de la Covid-19 i les restriccions establertes, l’Assemblea es va dur a terme en format híbrid, el primer cop en la història de l’entitat. D'aquesta manera, la Presidenta 2020, Noelia Moliner, va passar el relleu a la nova Presidenta de l'entitat, Paula Modol. En l'acte també es van fer els corresponents canvis en els càrrecs que conformen la Junta Directiva, tal i com estableixen els estatuts de l'entitat.

Nova Junta Directiva 

El nou equip per aquest any 2021, liderat per Paula Modol, estarà format per Noelia Moliner com a Pastpresidenta i vocal de comunicació, Marta Cáceres com a Vicepresidenta, Roger Cabezas com a secretari, Pol Jiménez a l’assessoria legal, Mariona Llonch al capdavant de la tresoreria, Adrià Agramunt com a vocal de formació i oportunitats professionals, Eva Fernandez com a vocal d’acció social, Anna Frixach al capdavant de l’àrea internacional i Sergi Novo com a director de trobades tertúlia.

cambra

Malgrat la crisi sanitària i la incertesa vers l’evolució de les restriccions i les mesures de seguretat que es puguin establir, fet que ha provocat una davallada d’activitat de JCI en aquest any passat, Paula Modol pretén reformular l’activitat de l’entitat i fer-la arribar a través de les noves tecnologies i les xarxes socials.

Entre els objectius del pla d’acció presentat en l’Assemblea, es troba la reconnexió amb l’entitat, l’establiment de sinergies amb altres entitats per a realitzar accions conjuntes, fomentar l’àrea de formació i aprofitar les oportunitats que ens ofereixen les noves tecnologies per potenciar l’àrea internacional, entre d’altres.

Paraules clau:

Notícies relacionades