Back to top

El Pavelló Olímpic posa en marxa la nova sala d'activitats dirigides

La nova sala ha comptat amb un pressupost de 63.000 euros i està ubicada on fins ara hi havia dos espais destinats a magatzem.
L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, a la nova sala

Alguns socis del Pavelló Olímpic Municipal s'han animat i ja han estrenat la nova sala d'activitats dirigides que s'ha posat en marxa aquest dimecres. L'obra que s'hi ha realitzat ha consistit en l'enderroc parcial de la paret que separava els dos magatzems i s'hi ha col·locat un nou paviment apte per a la pràctica esportiva.

També s'han substituït les portes d'accés opaques per portes de fusteria metàl·lica amb vidre amb el propòsit de donar la màxima llum natural possible. Les obres s'han executat en un termini de tres mesos, des de finals de novembre del 2019.

Ampliar l'oferta d'activitats

La sala se suma a les altres dues ja existents i permetrà ampliar l'oferta d'activitats dirigides, que és un dels objectius principals del projecte. L'espai complementa la resta  d'instal·lacions que té el Pavelló Olímpic Municipal actualment. Un equipament que, segons l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, 'és un dels pavellons més ben dotats de Catalunya'.

Nova sala d'activitats dirigides

600 socis

Tal com expliquen des de Reus, Esport i Lleure, l'objectiu principal no és incrementar el nombre d'abonats sinó donar una major diversitat d'activitats esportives. El Pavelló Olímpic ja compta amb prop de 600 abonats més els 3.000 usuaris que utilitzen les instal·lacions per practicar esports com el bàsquet, el patinatge artístic o el voleibol.

pavello

Paraules clau:

Notícies relacionades