Back to top

"Tota la demarcació ha de sentir-se seu el Pessebre dels Estels"

El tradicional pessebre vivent de la Masia de Castelló ha venut més de 3.000 entrades en el primer cap de setmana d'obertura.

El pont de la puríssima és sinònim de Pessebre dels Estels a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, i més concretament a la Masia de Castelló. Aquest divendres festiu, dia de la Immaculada Concepció, s'ha donat el tret de sortida a la 26a edició d'aquesta activitat, que com a novetat ha iniciat els torns de visites a les 17 h, més aviat que els darrers anys.

El fred i el vent no ha aturat els visitants que han volgut gaudir, un any més o per primera vegada, d'aquest pessebre vivent referent a nivell català. De fet, un dels objectius d'enguany és superar les xifres de visitants d'altres anys i tornar a consolidar el producte, que va patir els efectes de la pandèmia. Fins ara, es calculen més de 3.000 entrades venudes per a divendres 8 i dissabte 9 de desembre, i esperen superar els 6.000 tiquets venuts, en total.

El muntatge ha comptat, aquest 2023, amb 250 col·laboradors del municipi, però també d'altres pobles i ciutats de la província. Una xifra que el mateix president de l'Associació de la Masia de Castelló, Santi Nomen, ha celebrat: "tota la demarcació ha de sentir-se seu el Pessebre dels Estels". És per això que, com en cada edició, han volgut millorar el producte afegint noves escenes relacionades, com sempre, amb antics oficis.

Horari i entrades

El pessebre romandrà obert els dies 16 i 17 de desembre, en passis de mitja hora de les 17 h a les 19:30 h. Les entrades tenen un cost de 12€ per als adults i de 7€ per als infants de 4 a 9 anys.

pessebre dels estels 2023

Paraules clau:

Notícies relacionades