Back to top

Petit incendi en un edifici al carrer Misericòrdia Reus

El carrer s'ha hagut de tallar al trànsit perquè els Bombers hi poguessin treballar. L'incident no ha deixat cap ferit ni ha causat danys greus

Aquest dimecres, 29 de desembre, s'ha produït un incendi en un pis d'un edifici del carrer Misericòrdia de Reus. Concretament, un veí ha alertat els Bombers d'un fum visible que provenia del seu edifici al voltant de les 17.09 h. 

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han constat que les flames provenien de la quarta planta d'un edifici de cinc plantes. Quan han entrat al pis, han pogut comprovar que no hi havia cap inquilí i l'origen del foc era una olla que havia cremat. 

L'incendi no ha deixat cap ferit ni cap dany més greu. Els Bombers han acabat les seves tasques al voltant de les 17:30 h i el carrer Misericòrdia ha quedat tallat al trànsit durant una estona perquè els Bombers hi poguessin treballar. Agents de la Guàrdia Urbana també s'han desplaçat fins allà per donar suport en les tasques d'extinció del foc. 

incendi carrer misericòrdia reus

Paraules clau:

Notícies relacionades