Back to top

Platges més plenes, però menys que en altres anys

L'estiu s'ha estrenat aquest diumenge amb un dia assolellat i temperatures que s'han començat a enfilar, després de passar una setmana amb episodis de pluja i ambient més fresquet. Aquest cap de setmana també ha coincidit amb l'eliminació de les limitacions de mobilitat de tota Catalunya i amb la proximitat de la festivitat de Sant Joan.
platja de cambrils

Primer cap de setmana sense restriccions de mobilitat entre les demarcacions catalanes, fet que ha incrementat el volum de persones que han anat a la segona residència.

I això s'ha notat a la Costa Daurada. A Cambrils, per exemple, les platges s'han vist més plenes que en els caps de setmana anteriors, sobretot per la vinguda de persones de la demarcació de Lleida i Barcelona. Malgrat tot, consideren que l'ambient és més tranquil del que ho acostuma a ser en aquesta època de l'any.

Menys ambient del que seria habitual

També els restauradors afirmen que han notat una mica més de moviment i clientela que en els caps de setmana anteriors, però no un increment exagerat.

Tot i així, els cambrilencs asseguren que hi ha molts més cotxes circulant pels barris de la costa que en els últims mesos, i que en hores punta ja costa més trobar aparcament.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades