Back to top

Pol Benito i Alejandro Verdejo tanquen la plantilla del Reus FCR

Es tracten de dos joves jugadors amb passat a la Tercera Federació, i que completen l'equip dirigit per Marc Carrasco.

El Reus Futbol Club Reddis ha tancat la plantilla que enguany competirà a la Primera Catalana amb dos fitxatges nous, Pol Benito i Alejandro Verdejo. Benito és un extrem nascut a Reus que ha jugat a Tercera Federació amb l'Ascó i l'Atlético Porcuna, i també té passat al Tortosa o al Cambrils. Segons el tècnic de l'equip Marc Carrasco, és un "jugador amb capacitat de generar a través de l'u contra u, un perfil que ens faltava a la plantilla". 

Pel que fa a Verdejo, és un jove porter de 20 anys que ha jugat a l'Alzira, l'Atlético Villacarlos i l'Ascó, amb qui va pujar a la Tercera Federació. "Ens faltava una fitxa sub23 per tancar la plantilla. Ha posat molt de la seva part per venir, i és un jugador amb molta projecció que ens ha convençut", destaca Carrasco als micròfons de Canal Reus. 

Onze fitxatges 

D'aquesta manera, el Reus FCR tanca un equip que compta amb onze cares noves, i que té l'objectiu d'aconseguir l'ascens a la Tercera Federació. Els fitxatges han estat Dani ArgilagaAlbert MiraventModest NotarioMaikel JiménezRaúl MeloMarcel MeseguerSergi MorenoVictor Miranda i Enric Canals. 

Paraules clau:

Notícies relacionades