Back to top

El pont de la Puríssima allarga la temporada turística

L'ocupació al Camp de Tarragona se situa entre el 70 i el 80%, però cal tenir en compte que en aquestes dates s'ofereix un 22% dels serveis que estan oberts habitualment. El sector valora les dades positivament.

El pont de la Puríssima ha tancat, a la demarcació de Tarragona, assolint una ocupació turística propera al 80%. Unes xifres que, si bé són similars a les dels darrers anys, exceptuant els temps de pandèmia, des del sector es valoren positivament. El principal gruix de visitants són de proximitat: o de diferents punts de Catalunya o de la resta de l'Estat espanyol. També són uns dies en què ens visiten moltes persones amb segona residència. Sovint aprofiten aquest pont per tancar la temporada i ja no tornen fins pels volts de Setmana Santa.

Diferents pols d'atracció 

En aquestes dates, en què no es fan estades llargues, sinó escapades, els objectius dels visitants es diversifiquen. Port Aventura és un atractiu indiscutible, però també hi ha altres interessos com el turisme esportiu, el que opta per visites culturals i el que es decanta pel relax, ja sigui d'interior o a la Costa Daurada.

Paraules clau:

Notícies relacionades