Back to top

Primera melé de petanca en el marc de la Festa Major de Reus

El Club de petanca Hort d'en Simó, l'únic que queda a Reus, ha organitzat amb motiu de la Festa Major de Sant Pere, el primer torneig o melé de petanca.

26 dupletes, o parelles de jugadors, han participat a la primera melé que el Club de Petanca Hort d'en Simó ha organitzat amb motiu de la Festa Major de Sant Pere. Una melé on s'hi han pogut veure jugades de qualitat, i és que des del club asseguren que a la zona hi ha bons jugadors. Però un dels principals entrebancs de l'entitat, segons explica el seu president, és que la majoria dels millors jugadors de Reus han marxat a altres clubs per falta de patrocinadors.

Reptes de la petanca

Malgrat que sovint es té la imatge que la petanca és per a la gent gran, des del club s'insisteix que "és un esport obert a tothom", per a totes les edats, i tant per a homes com per a dones. I precisament aquest és un dels reptes de la petanca, rejovenir els seus jugadors i aconseguir més participació femenina

Nova seu, però llum i seguretat insuficients

L'any passat el club va canviar d'ubicació, traslladant-se al Barri Gaudí, i fa just un mes que van finalitzar els treballs del nou local social. Però des de l'entitat manifesten que queden temes pendents, com el de la seguretat, ja que encara hi falten càmeres de vigilància i alarma, i el de la il·luminació, que és insuficient.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades