Back to top

Primers mesos positius de la comissaria mòbil de proximitat

El vehicle ja fa tres mesos que està a disposició de la ciutadania,per recollir les denúncies i queixes dels veïns sense la necessitat que aquests hagin de desplaçar-se a alguna de les comissaries fixes.

Valoració positiva dels primers mesos de trajectòria de la comissaria mòbil de proximitat a Reus. Després de posar en marxa diverses oficines distribuïdes per la ciutat, aquest mes de març el cos policial posava en circulació un vehicle per facilitar la presentació de denúncies i queixes, i la demanda d’informació d’interès ciutadà, sense necessitat de desplaçament fins a les seus físiques.

Des de la regidoria de Seguretat i Convivència asseguren que s’ha complert l’objectiu principal del servei: apropar la guàrdia urbana als veïns i veïnes de tots els barris. El cos policial, per la seva banda, afirma que la resposta de ciutadans i comerciants, per la presència de les patrulles als carrers, ha estat molt bona, i que han rebut l'acceptació de tots els presidents de les associacions veïnals.

Les queixes veïnals, el problema més recurrent

Pel que fa a les queixes rebudes, la gran majoria són problemes de convivència dins les comunitats de veïns o actes incívics a la via pública. El servei, que ja fa dos mesos que es troba en funcionament, fa una planificació setmanal de presència als barris i de la problemàtica a tractar.

Paraules clau:

Notícies relacionades