Back to top

El Prior es compromet a què el Bravium pugui tornar quan acabin les obres

L'entitat cultural assegura que s'ha signat un compromís ferm pel qual, un cop acabats els treballs arquitectònics, puguin tornar a l'actual seu, al carrer de la Presó.

Pas sòlid de l'arxiprestat per garantir el futur del Bravium Teatre. Segons explica l'entitat en un comunicat, el Prior ha signat un document en el qual es concreta que "una vegada acabades les obres de remodelació necessàries a l'edifici, Bravium Teatre podrà seguir desenvolupant-hi les seves activitats culturals, així com també seguir tenint la seva seu social". Amb aquest document, asseguren que es pot garantir el futur de l'entitat. 

Ara bé, ells mateixos admeten que "les condicions amb les quals podrem tornar no estan clares de moment", per la qual cosa no queda definit quina serà la relació de l'entitat amb la seu ni si hi haurà algun tipus de contracte i quin serà aquest contracte. 

Primer passos per a solucionar la crisi

teatre bravium reus

El Bravium Teatre es va mostrar molt contundent a l'hora de criticar les formes amb les quals l'arxiprestat va comunicar que calia fer obres de remodelació a la seu del carrer de la presó i que l'entat havia d'abandonar les instal·lacions. Més enllà d'exigir un document de compromís, el Bravium també va voler que un arquitecte valorés la situació de l'immoble. Segons expliquen en el matex comunicat, les reunions entre ambdues parts han acabat comportant que també els tècnics puguin intercanviar informació. 

La situació comença a encarrilar-se per bé que el Bravium també critica que tot plegat ha estat una sacsejada important en plena celebració del seu 70è aniversari. Asseguren des del Bravium que ara els cal "saber el temps que disposem per a poder retirar tot el material de l'entitat" abans no comencin les obres. Uns terminis que podrien allargar-se fins al 15 de maig, una data que l'entitat considera massa propera. 

Pel que fa a la programació que el Bravium ha hagut de suspendre o recol·locar en altres espais, asseguren que els ha comportat pèrdua de diners, però agraeixen el caliu rebut per altres associacions, culturals i d'altra índole, de la ciutat. Els cursos de teatre que ofereixen, segons asseguren, es desenvoluparan a La Palma, després d'haver signat un conveni amb l'Ajuntament de Reus

Entrevista a Jaume Ciurana, vicepresident del Bravium Teatre


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades