Back to top

"És prioritat pel Consell Comarcal solucionar l'equiparació de sous dels treballadors"

Ernest Roigé, nou president de l'ens supramunicipal, ha passat aquest dijous pel Notícies per parlar d'aquest nou mandat i també de la situació de restriccions que viu Riudecanyes, municipi del qual n'és l'alcalde.

Ernest Roigé, alcalde de Riudecanyes i nou president del Consell Comarcal del Baix Camp, ha passat aquest dijous pel Notícies de Canal Reus. Roigé, que va arribar al càrrec fa escasses setmanes, ha dibuixat les línies prioritàries del Consell Comarcal pels pròxims quatre anys.

Entre d'altres, ha assegurat que "cal resoldre la situació dels treballadors el més aviat possible". Una situació que s'allarga des de fa anys i que gira entorn de la publicació de les taules salarials que han de permetre l'equiparació de sous entre tots els treballadors del Consell Comarcal.

D'altra banda, Roigé també ha assegurat que durant aquests quatres pròxims anys s'ha de tirar endavant el projecte de l'espai d'acollida d'animals comarcal, continuar impulsant l'oficina de transició energètica o continuar amb el desplegament de la xarxa de depuradores a diferents municipis del Baix Camp.

A més, l'actual batlle de Riudecanyes també ha parlat de la situació d'emergència que viu el seu municipi i el de Duesaigües, que compten amb noves restriccions per la sequera des d'aquest dimecres.

Paraules clau:

Notícies relacionades