Back to top

El projecte educatiu 'És a l'aire' culmina amb una mostra d'art urbà

Un centenar de creacions artístiques completen la mostra que s'emmarca en el projecte 'És a l'aire', i en què hi han participat més de 500 alumnes del Camp de Tarragona

A partir del documental "És a l'aire", produït l'any 2019 per Un Capricho Producciones i TV3, s'ha impulsat un projecte educatiu al Camp de Tarragona que ha culminat aquest cap de setmana amb la inauguració de l'exposició de cartells que porta el mateix nom, "És a l'aire". L'acte inaugural s'ha dut a terme al Museu de Reus i a la plaça de la Llibertat.

Un projecte educatiu que uneix filosofia, ciència i art

El projecte educatiu, coordinat per Còdol Educació, va arrencar el passat mes de febrer, i va proposar als més de 500 alumnes participants que reflexionessin sobre un problema que ens afecta a tots: la qualitat de l'aire. En aquest cas, l'aire que respirem al Camp de Tarragona fruit de la contaminació que genera la petroquímica i les seves conseqüències. El procés reflexiu va començar amb una sessió filosòfica, va continuar abordant el tema des d'un punt de vista científic, i ha finalitzat amb una creació artística. Podeu conèixer més detalls del projecte aquí.

Exposició d'art urbà 'És a l'aire''

L'exposició d'art urbà, que s'ha inaugurat aquest dissabte sota el nom "És a l'aire", compta amb un centenar d'obres fetes pels alumnes de secundària participants, i es mostraran durant un curt període de temps, uns 10 o 15 dies. La mostra s'ha repartit en nou espais diferents, ja que en el projecte hi han participat nou centres situats en cinc municipis del Camp de Tarragona: Reus, Tarragona, Alcover, El Morell i Els Pallaresos. Tres d'aquests són de Reus: l'Institut Baix Camp, l'Institut Josep Tapiró i el Col•legi Maria Rosa Molas.

Des de Còdol Educació han fet un vídeo resum el projecte

Paraules clau:

Notícies relacionades