Back to top

Prop d'un miler d'alumnes s'han beneficiat del Passaport Cultural aquest curs

La iniciativa, que es va posar en marxa l'any 2020, ha arribat aquesta edició a un total de 12 escoles.

La Biblioteca Xavier Amorós, un dels llocs on es fan més activitats d'aprenentatge tant per nens i nenes com per les seves famílies, ha estat el lloc escollit per dur a terme la cloenda d'aquest curs del Passaport Cultural. La iniciativa, que vol ampliar els coneixements dels alumnes fora de l'escola per tal d'assolir una educació 360, és a dir, a temps complet, ha tornat a ser un èxit.

De les 12 escoles participants, en 8 d'elles el Passaport Cultural ha funcionat a la perfecció i en les 4 restants ha costat una mica més que les famílies s'adaptin a aquesta iniciativa. Tot i això, gairebé 900 infants reusencs i les seves famílies han anat omplint de segells el seu passaport amb espectacles, museus i visites culturals.

Enguany, també s'ha posat molt d'èmfasi en els espectacles de circ, gràcies al festival Trapezi i al programa del Circ Llunar. És per això que a la festa de cloenda, s'ha volgut unir aquestes dues destinacions culturals amb un espectacle que no ha deixat indiferent a ningú.

Paraules clau:

Notícies relacionades