Back to top

Passaports culturals a Reus per una educació 360

L'Escola Prat de la Riba ha repartit un seguit de passaports culturals a tots els seus alumnes de primer i segon de Primària amb els quals podran accedir més fàcilment a les activitats culturals de la ciutat.

La iniciativa, impulsada pel Pla Educatiu d'Entorn de Reus, vol ampliar els coneixements dels alumnes fora de l'escola i seguir incidint en aquesta educació a temps complet, també anomenada Educació 360. D'aquesta manera, els alumnes han d'omplir el passaport amb quatre experiències culturals al mes i explicar a classe què han après.

Seguir educant fora de les aules

Cada cop que els alumnes vagin a una activitat cultural, se'ls posarà un segell en el seu passaport cultural. Amb aquest document, els infants podran accedir més fàcilment a les activitats culturals de la ciutat, com espectacles, museus i visites, i connectar els aprenentatges de l'escola amb el món exterior. 

Passaport Cultural

Entrades gratuïtes i preus reduïts

De moment, s'engega aquesta prova pilot amb l'Escola Prat de la Riba però la intenció és ampliar-ho a més cursos i a més centres educatius. Amb el passaport cultural, també comptaran amb preus especials reduïts per aquells actes que són de pagament, com per exemple, el Teatre Bartrina o el Gaudí Centre.

Paraules clau:

Notícies relacionades