Back to top

Prorroguen la convocatòria de les subvencions per a la rehabilitació d’habitatges a Reus

Amb aquests ajuts, es vol incrementar l’oferta d’habitatge assequible a la ciutat, millorar la qualitat del parc residencial i dinamitzar el sector de la construcció de Reus

L’Ajuntament de Reus ha prorrogat fins al 30 de juny de 2021 la convocatòria de les subvencions per a la rehabilitació d’habitatges i d’edificis de la ciutat, en el marc de les accions previstes en el Pla Reactivem Reus.

Aquesta convocatòria té dos línies d’ajuts:

  • El programa d’ajuts a la rehabilitació d’habitatges amb destí la borsa de de lloguer social de Reus, dotada en 450.000 euros, adreçada a particulars. L’import de la subvenció podrà ser del 50% del cost de les obres de rehabilitació, amb un import màxim de 10.000 euros.

L’Ajuntament oferirà als propietaris un servei de preavaluació per informar i orientar sobre les millores que cal fer a l’habitatge.

  • El programa d’ajuts a la rehabilitació d’edificis per millorar l’accessibilitat i l’eficiència energètica, adreçat als propietaris d’edificis, i especialment a les comunitats de propietaris, dotada amb més de 200.000 euros, per realitzar obres de rehabilitació/adaptació dels elements comuns dels edificis amb subvencions del 50% del cost de les obres a executar, fins a un import màxim de 30.000 euros.

Amb aquests ajuts, es vol incrementar l’oferta d’habitatge assequible a la ciutat, millorar la qualitat del parc residencial i dinamitzar el sector de la construcció de Reus.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades