Back to top

El PSC Reus presenta al•legacions a l'estudi de viabilitat del centre aquàtic i de fitness

El grup municipal assegura que l'estudi evidencia les mancances del projecte i reclamen una piscina municipal que reculli la demanda real de la ciutadania.

La construcció del nou centre aquàtic i de fitness a Reus està generant discrepàncies entre els diferents grups municipals. En concret, el PSC ha presentat al•legacions per l'estudi de viabilitat del projecte, ja que considera que no contempla alguns dels apartats de la llei de contractes del sector públic, a més, el portaveu del grup municipal, Andreu Martín ha declarat que "l'estudi no recull el que els seus ciutadans de Reus i les persones que aposten per l'esport, volen per aquest projecte".

El partit també ha expressat el seu descontentament amb l'oferta econòmica que l'estudi planteja. Recrimina al govern que no hagi contemplat totes les possibilitats econòmiques i hagi optat per la gestió privada de l'equipament. Martín assegura que "el govern vol una piscina finançada pels impostos de la ciutadania però la gestió sigui privada".

En aquest sentit, el PSC Reus demana al govern que escolti les seves propostes per definir el projecte que la ciutadania reusenca realment necessita.

Paraules clau:

Notícies relacionades