Back to top

El PSC titlla la proposta del Govern al Carrilet de 'rentada de cara'

Afirmen que l'oposició s'ha assabentat que es destinarà un milió d'euros a la redacció d'avantprojectes pels mitjans de comunicació i apunten que els equipaments que hi preveuen construir no tenen res a veure amb les peticions reals dels veïns del barri

La passada setmana, el govern de Reus anunciava una inversió de prop d'un milió d'euros en la redacció d'avantprojectes i projectes executius de la reforma urbanística que plantegen a la zona del Carrilet. Una reforma que preveu el tancament de l'actual mercat el juny de 2024 i la construcció de diferents equipaments com un alberg o una sala polivalent on poder celebrar diferents esdeveniments. Un anunci que aquest dijous el PSC ha volgut criticar obertament, assegurant que l'executiu municipal no ha fet res a la zona en els darrers 4 anys.

El portaveu socialista, Andreu Martín, a més, ha retret a l'executiu de Pellicer que la licitació s'hagi fet a través d'un decret d'alcaldia sense informar a la resta de grups municipals. Un posicionament que, assegura Martín, busca evitar el debat públic.

Els socialistes també han carregat contra el procés participatiu engegat al barri. De fet, el portaveu ha incidit en el fet que cap de les dues grans demandes de la ciutadania, que es mantingui el mercat obert i que s'instal·li algun equipament sanitari a la zona, no es recullen en la proposta. Una proposta que, afirma Martín, conté interessos partidistes.

Els socialistes també han carregat contra la manca de pressió que creuen que existeix per part del govern municipal envers la Generalitat, responsable, a tall d'exemple, de tirar endavant la reforma de l'estació d'autobusos, que fa anys que es troba estancada.

Paraules clau:

Notícies relacionades